Falusi Mariann 22 kilót fogyott kínzó gyásza alatt...durva hogyan néz ki az arca!


Falusi Mariann 22 kilót fogyott kínzó gyásza alatt...durva hogyan néz ki az arca!


Pokoli időszakon van túl, nem csitul a gyász.


Iszonyatos hónapokon van túl Falusi Mariann, hiszen tavaly vesztette el az édesanyját és a társát is, akivel harmincöt éven át elválaszthatatlanok voltak. Az egész országot lesújtotta tavaly, amikor Lang Györgyi 66 évesen, hosszú, méltósággal viselt betegség után elhunyt. Mariann-nak akkor több ezren fejezték ki a részvétüket.


Falusi Mariann összeszorította a fogát és a szörnyű tragédiák után sem a befelé fordulást, hanem a felállást választotta.


– Azt vallom, mindig kell keresni kapaszkodókat, hogy az embert ne őrölje az, ami körülötte történik, például apukám halálakor részt vettem egy agykontrolltanfolyamon. – fogalmazott a Hot! magazinnak az énekesnő, aki most két pillérre tudott támaszkodni a nehéz időszakban: az egyik a munka, a másik közönség szeretete.


– Ez iszonyatos mennyiségű munka, ami összeszedettséget követel, egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy szétessek – folytatja az énekesnő.



A mai napig nem tudom megnézni a közös felvételeinket.


Amikor együtt szerepeltünk műsorokban, marhára tudtunk nevetni – jelentette ki Mariann, aki úgy érzi, a társa így is vele van mindig, bárhol is jár a világban.


– A halála óta hordom Györgyi nyakláncát. Annak idején kapta Kulka Jánostól, egy ezüstfigura fafejjel. Hatalmas érzelmi értéke van számomra, és azt érzem, így Györgyi mindig velem van, bárhol is vagyok a világban – mesélte.


Az énekesnőnek az édesanyja és a társa halála után teljesen átalakult az élete. Huszonkét kilót fogyott, teljes életmódváltáson ment keresztül, emellett számtalan olyan dolgot is meg kellett tanulnia, ami előtte nem volt rá jellemző.