"Kérem ne hagyjon meghalni " könyörgött az életéért a 23 éves lány, aki balesetet szenvedett, sajnos..


"Kérem ne hagyjon meghalni " könyörgött az életéért a 23 éves lány, aki balesetet szenvedett, sajnos..


A fiatal lány autója kigyulladt az autópályán, és szerencsétlenségére lezuhant a hídról.
 
Szörnyű balesetben vesztette életét a 24 éves Azra Kemal. A fiatal lány a kenti Tonbridge közelében szenvedett autóbalesetet az autópályán. Az autója kigyulladt, ő pedig éppen csak ki tudott mászni a roncsból. Csakhogy a sötétben nem látta, hol is van pontosan, és lezuhant a hídról.

A kocsiban vele utaztak a barátai is, akik azonnal megpróbáltak segíteni rajta. Egy nővér is megállt a fiatalok mellett, és megpróbálta megmenteni a lány életét.

„Kérlelte őket, hogy ne hagyják meghalni, ne hagyják egyedül. Az utolsó szava is ez volt: kérem, ne hagyjon meghalni” – mesélte a Daily Mailnek a lány összetört édesanyja.

„Éjjel még írt nekem, hogy valami fontosat akar mondani, ha hazaért. De reggel, ahogy lementem a földszintre, láttam, hogy nem érkezett haza. Hiába hívtam, nem válaszolt. Aztán 10 óra körül becsengettek hozzám a rendőrök és elmondták, hogy a kislányom meghalt” – emlékezett vissza a borzalmakra az asszony.

„Ő volt a mindenem, az egész világom. De már nem tudok sírni többet. Tudom, hogy vigyáz rám. Gyönyörű lelke volt” – mesélte az anya.