Rubint Réka: igenis számít a méret, akkor jó, ha nagy..


Rubint Réka: igenis számít a méret, akkor jó, ha nagy..Mint az élet minden területén, az utakon is pontosan tudja, mit akar Rubint Réka! A fitneszedző 23 évvel ezelőtt egy piros kispolszkira tudott összegyűjteni az edzései árából, ma már bármelyik autót megkaphatja.


– Olyan büszkén ültem benne 19 évesen, mint egy Ferrariban! Most már ötödik éve vagyok a Mercedes nagykövete, ezért van gyakran új autóm, a mostani egy gyönyörű AMG G 63, amit nagyon szeretek. Hatalmas, kényelmesen elfér benne az egész család, a gyerekek és édesanyám is könnyen ki- és beszáll, és ami nagyon fontos, biztonságos – szögezte le Réka, de nem tagadta, a kényelem és a megbízhatóság mellett számít a tempó is.


 Az 1974-es Zsiguliban talán jobban megnézik őket, mint a terepjáróban /Fotó: Instagram

AZ 1974-ES ZSIGULIBAN TALÁN JOBBAN MEGNÉZIK ŐKET, MINT A TEREPJÁRÓBAN /FOTÓ: INSTAGRAM


– Lendületesen vezetek, amilyen én magam is vagyok. Nem szeretem a tötyörgést az utakon, ugyanakkor fő a biztonság, bizonytalan előzésbe sose megyek bele és körültekintő vagyok – tette hozzá, s felsorolta azt is, mik azok a pluszok, amit imád az autójában.


– Az ülésfűtés nagyon fontos, mert fázós vagyok, télen pedig felbecsülhetetlen kiegészítő! Emellett kényelmes a parkolássegítő funkció, ami egy ekkora autónál nem árt. Norbi mondta nekem, „ha egyszer beleülsz egy nagy autóba, utána nem éred be kisebbel”. Azt kell hogy mondjam, hogy igaza van, imádom, hogy ilyen robosztus ez a Mercedes, nagyobb biztonságban is érzem benne magam – mondta.


A Schobert családban persze nem Réka terepjárója az egyetlen járgány, nagy becsben tartanak egy 1974-es zöld Zsigulit is.


– Norbi kapta tőlem a 10. házassági évfordulónkra, és nem csak a garázsban porosodik, rendszeresen járatjuk, én magam is vezetem 2-3 havonta. Zalán például imádja, ha a Zsigával megyek érte a suliba, de Dobogókőre is szoktunk vele menni, nosztalgikus élmény, még a műbőr illatát is érezni, ha beleülünk. Jobban meg is szokták nézni, mint a Mercit – mondta Réka mosolyogva.