Kórházba került Gyurcsány Ferenc tegnap éjjel..Este erős allergiás reakciót váltott ki nála..Kórházba került Gyurcsány Ferenc - tudta meg a Blikk. A DK vezetője a hét elején még a Parlamentben szólalt fel.

Mint a Blikk megírta, Gyurcsány Ferenc még két napja, április 7-én az Országgyűlésben szólalt fel. Aznap a DK vezetője saját apja bűnözői múltjával példálózva vádolta gyilkossággal és fenyegette börtönnel a kormány tagjait, az államtitkárokat és kormánypárti képviselőket. Azt mondta, hogy ha az ő apját elvitték pár tízezer forintért, akkor a kormány tagjait és vezetőjét is el kell vinni, mert szerinte ők felelősek a koronavírus járvány halálos áldozataiért.

Mint kiderült, Gyurcsány Ferenc allergiás reakció miatt került kórházba, de már kiengedték:

- Gyurcsány Ferencnél allergiás reakciót váltott ki valami tegnap este, ezért éjjel kórházi kezelésre szorult. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint legnagyobb valószínűséggel étel, vagy valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta. Elnök úr ellátás után még az éjjel hazatért. A mai napon folytatódnak a kivizsgálások, hogy megtudják, mi okozhatta az allergiás reakciót - tájékoztatta a Blikket Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.