Bíró Ica nyugdíja az éhenhaláshoz se elég. 2 munkahelyen dolgozik, hogy meg tudjon élni


Bíró Ica nyugdíja az éhenhaláshoz se elég. 2 munkahelyen dolgozik, hogy meg tudjon élni



Hihetetlen, de nyugdíjas lett a Metal Lady! Bíró Icának a napokban állapították meg az őt a nyugellátásban megillető összeget, és ugyan az egykori modell-énekesnő elárulta, rosszabbra számított, a papíron szereplő 89 ezer forintról pontosan tudja, a mai viszonyok között ebből nem lehet megélni.


Így amíg újra beindulnak a saját projektjei, civil állást is kell vállalnia. Sőt, állásokat, ám Ica egyáltalán nem szégyelli, ha egy butikba vagy a recepciós pultba kell beülnie, mert hisz abban, hogy újra egyenesbe jönnek a dolgai, és hamarosan abból él majd, amihez igazán ért.


– Egy asztrológus nemrég azt jósolta nekem, a születésnapom után az általam indított Főnix program az én életemben is elindul. Ebben hinni akarok. Ugyan a születésnapom óta telnek a hetek, még több lábon vagyok kénytelen állni, de rengeteg tervem van – kezdte a Blikknek a tőle megszokott lendülettel és optimizmussal Bíró Ica, aki nemrég kapta meg a hivatalos értesítést a nyugdíja összegéről. – Őszintén szólva kevesebbre számítottam, de 89 ezret kapok. Mindenki tudja, ez mire elég... Maradjunk annyiban, a gondtalan, hátradőlős nyugdíjas évek még nem jönnek el, hiszen ebből nem lehet megélni.