Erzsébet királynő halála után szívszorító dolog jelent meg az égen.. mi ez, ha nem jel?


Erzsébet királynő halála után szívszorító dolog jelent meg az égen.. mi ez, ha nem jel?



 II. Erzsébet halála után megjelent egy jel az égen, aminek különleges jelentést tulajdonítanak.


Amikor a 13 éves Erzsébet hercegnő először pillantotta meg a dán és görög hercegi címekkel rendelkező, jóképű katonatisztet, azonnal tudta, hogy ő lesz a férje. Igaza is lett, hiszen Fülöp évekkel később, 1947-ben oltár elé vezette. A szerelmük és a házasságuk pedig a legcsodásabb példája annak, hogy milyen az, amikor valakiket egymásnak teremt a sors. Minden nehézségben kitartottak egymás mellett, pedig a brit uralkodó párként kijutott nekik bőven gondból és nehézségből. Mégis végig támogatták a másikat mindenben, 73 éven át - Fülöp tavalyi haláláig - tartott mindenidők leglegendásabb házassága.


Ezért is gondolták úgy sokan, hogy miután Edinburgh hercege távozott, felesége sem fog sokáig köztünk maradni, hiszen legfőbb támasza nélkül nem élet az élet számára. A királynő egészsége - sok más tényező miatt - romlani is kezdett tavaly nyártól, és végül szeptember 8-án felköltözött az égi birodalomba, ahol ismét együtt lehet imádott férjével.


Fülöp pedig eljött az ő Lilibetjéért. A királynő halálakor egy szivárvány jelent meg a windsori kastély fölött, ami a herceg kedvenc lakhelye volt, és itt töltötte utolsó napjait is. Ez a csodás égi jelenség pedig nem lehet véletlen. Hanem az örök, síron túlon is tartó szerelem jele.