.

Erzsébet királynő halála után szívszorító dolog jelent meg az égen.. mi ez, ha nem jel? II. Erzsébet halála után megjelent egy jel az égen, aminek különleges jelentést tulajdonítanak.


Amikor a 13 éves Erzsébet hercegnő először pillantotta meg a dán és görög hercegi címekkel rendelkező, jóképű katonatisztet, azonnal tudta, hogy ő lesz a férje. Igaza is lett, hiszen Fülöp évekkel később, 1947-ben oltár elé vezette. A szerelmük és a házasságuk pedig a legcsodásabb példája annak, hogy milyen az, amikor valakiket egymásnak teremt a sors. Minden nehézségben kitartottak egymás mellett, pedig a brit uralkodó párként kijutott nekik bőven gondból és nehézségből. Mégis végig támogatták a másikat mindenben, 73 éven át - Fülöp tavalyi haláláig - tartott mindenidők leglegendásabb házassága.


Ezért is gondolták úgy sokan, hogy miután Edinburgh hercege távozott, felesége sem fog sokáig köztünk maradni, hiszen legfőbb támasza nélkül nem élet az élet számára. A királynő egészsége - sok más tényező miatt - romlani is kezdett tavaly nyártól, és végül szeptember 8-án felköltözött az égi birodalomba, ahol ismét együtt lehet imádott férjével.


Fülöp pedig eljött az ő Lilibetjéért. A királynő halálakor egy szivárvány jelent meg a windsori kastély fölött, ami a herceg kedvenc lakhelye volt, és itt töltötte utolsó napjait is. Ez a csodás égi jelenség pedig nem lehet véletlen. Hanem az örök, síron túlon is tartó szerelem jele.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak