Feljelentették Shane Tusupot, amiért mentős pólót hord, de az OMSZ olyan nyílt levelet írt, hogy égett az arca mint a Reichstag a bejelentőnek❗️A MENTŐKNÉL PANASZOLTÁK BE SHANE TUSUPOT, DE KÁR VOLT…❗️

Ismét bejelentés érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár. A férfi azt sérelmezte az e-mailben, hogy Shane Tusup miért hordja a mentők egyenruháját: “Kedves mentőigazgató! Nem tudom tudnak-e róla, hogy Shane Tussup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon??????Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha?

 Ez elfogadhatatlan! Nem hinnem, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!” A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett “futópólót”, amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt. 

A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében.