Lebénult Kefír felesége, hatalmas lehet a baj, agyi trombózist kapott


Lebénult Kefír felesége, hatalmas lehet a baj, agyi trombózist kapott



Kefír és felesége, Mihályi Mariann 10 éve alkotnak egy párt és 2020-ban házasodtak össze. A kapcsolatuk kezdeti időszakában azonban inkább a folyamatos ajtócsapkodás volt rájuk a jellemző, ám a se veled, se nélküled kapcsolatuk azonnal megváltozott, amikor Mariann egy hónapra kórházba került részleges agyi trombózis miatt.


„Szednem kellett egy gyógyszert három hónapig, aminek a mellékhatása, de ez a '100-ból egy eset' mellékhatásba estem. Egy részleges agyi trombózist kaptam miatta, és akkor lebénultam, kórházba kerültem és (Kefír) beköltözött mellém. Egy hónapot voltam a kórházban, és ő végig ott volt mellettem”– emlékezett vissza Mariann az RTL Reggeli című műsorában.


Tényleg beköltözött mellém, és minden egyes pillanatban ott volt. Szerintem az erősítette meg a kapcsolatunkat


– mondta Mariann. Kefír ehhez még hozzáfűzte, hogy miután a kórházból kijöttek, berobbant a koronavírus-járvány, ami miatt még több időt tudtak együtt tölteni, ezáltal pedig még jobban egymáshoz nőttek és még szorosabbra fűzték a kapcsolatukat. Ebben az időszakban házasodtak össze, azóta pedig együtt utazzák be a világot.


– Amióta házasok vagyunk, azóta a külföldi fellépésekre jön velem, hiszen azok mindig hosszúra sikerednek. Most is például Amerikában voltunk, és ha már ilyen messzire elmegy az ember, akkor egy kicsit nyaralunk is már, nem? – mondta Kefír vicceskedve.