Előkerült Kudlik Júlia..Így néz ki a 77 éves legendás tévés


Előkerült Kudlik Júlia..Így néz ki a 77 éves legendás tévésKudlik Júlia 77 éves, csaknem 20 éve visszavonultan él Szentendrén. Nem jár tévéműsorokba, nem tartja a kapcsolatot az egykori kollégáival, nyilvános szereplést pedig csak ritkán vállal. Most azonban egy könyvbemutató erejéig újra a közönség elé lépett és értékes gondolatokat is megosztott a közönséggel


Kudlik Júlia a 2. kerületi Klebelsberg Kastélyban műsorvezetőként lépett fel Bencsik Gábor legújabb, Mari története című könyvének bemutatóján. Az egykori bemondó hiába él hosszú évek óta civilként, az emberek a mai napig szeretettel gondolnak rá vissza, és megragadnak minden olyan alkalmat, amikor személyesen találkozhatnak vele.
A rendezvényre érkezőket szeretettel és hatalmas mosollyal az arcán fogadta a legendás bemondó, akinek mindenkihez volt egy kedves szava – írja a Blikk. A 77 éves Kudlik Júlia ma is a korát meghazudtoló formában van, a külseje ugyanolyan kifogástalan, mint azt tőle korábban megszokhatták.Semmit sem változottKudlik Júlia profizmusa ennyi év alatt mit sem változott, a tőle megszokott precizitással és könnyedséggel kérdezte az írót. Az egykori tévés a közel egyórás bemutató során nemcsak kérdezett, de néhány gondolatát is megosztotta. Többek között elárulta, hogy számára mi a legfontosabb az életben.