Most jelentette be a társulat a hírt a közösségi médiában Gálvölgyi Jánosról..


Most jelentette be a társulat a hírt a közösségi médiában Gálvölgyi Jánosról..Egy Facebook-posztban jelentette be Pintér Béla és Társulata, hogy a következő évadtól Gálvölgyi János a társulat tagja lesz.

Múlt hét szerdán kaptuk az ijesztő hírt: kollégánk és barátunk, Gálvölgyi János kórházba került. Nagyon aggódtunk érte, de tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is

– olvasható a társulat által közzétett Facebook-bejegyzésben, melyet a következőképp folytattak:

A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségi állapota lehetővé teszi. A legfontosabb azonban most a gyógyulás és a pihenés, így nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six illetve Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrásokkal tartjuk majd meg, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Drága János, nagy szeretettel várunk vissza!

– fejezték be.