1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 9 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás


1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 9 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás


Az M1-es autópálya - Hegyeshalom felé vezető oldalán, Herceghalom térségében baleset történt, a 29-es km-nél csak a leállósávon araszolnak a járművek, 8 km-es a torlódás. - a Budapest felé vezető oldalon, Mosonmagyaróvár térségében egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 158-as km-nél lezárták a pályát, a forgalmat a Lajta pihenőn keresztül terelik.

 

Tegnap is történt egy hatalmas baleset :


Fedélzeti kamera rögzítette, ahogy egy Audi óriási sebességgel csapódik az autópályán megálló autók közé. 


Nyolc autó karambolozott az M7-esen hétfő délután Balatonboglárnál – számoltunk be az esetről, amiről most egy fedélzeti kamerás felvétel is előkerült. A Videót a Budapesti Autósok hozta nyilvánosságra a YoTube-oldalán.


Ebből kiderült, hogy igazából nem nyolc gépjármű ütközött össze, hanem egy autó tarolt le hét másikat, amikor látszólag szinte fékezés nélkül csapódott bele az előtte megálló autósorba.


A videón látni, ahogy az Audi óriási sebességgel érkezik meg a Budapest felé vezető oldalon megálló autók közé, nekicsapódva a belső és a külső sávban lévő autóknak is. Az Audi több autónak is szétzúzta az oldalát, és legalább egy autó futóművét is kiszakította a helyéről.


A videón látni, hogy a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte, hogy a mentők végül mentőautóval vittek két embert könnyebb sérülésekkel kórházba.