.

Üvegkoporsóban ébredt fel a 3 éves kislány, miközben épp eltemették.A mexikói orvosok tévesen állapították meg a gyermek halálát. A család most beperelte a kórházat a hiba miatt - számolt be a Metropol.

Minden család rémálma vált valóra a Salinas de Hidalgo Basic kórházban Mexikóban. A kórház minden valószínűség szerint hibát követett el, amikor nem vették komolyan a gyermek betegségét. A kislány lázas volt, fájt a gyomra és hányt. Először paracetamolt kapott a kórházban, majd hazaküldték, de a családja visszavitte a kórházba, mikor nem javult az állapota – írja a Foxnews.


Az édesanya szerint nem kapott megfelelő ellátást a kislány, túl későn kapott oxigént, és infúziót is, mert nem találták el a vénáit. Később halottnak nyilvánították a kórházban, de a másnapi temetésen a család észrevette, hogy az üvegkoporsója bepárásodott, és a lány a szemét is kinyitotta.


Ekkor ismét kórházba szállították, de már nem tudtak rajta segíteni, és másodjára is halottnak kellett nyilvánítani. Először a kiszáradást nevezték meg a halál okaként, majd másodjára már az agyödémát. A család a végzetes tragédiát nem hagyta annyiban és beperelte a hibázó kórházat.„Nem haragszom azokra az orvosokra, akik mindent megtettek. Csak azt kérem, hogy a felelősöket váltsák le, hogy többet ne történhessen ilyen” – nyilatkozta a kislány édesanyja.


A helyi főügyészség is nyomozást indított a gyermek halála miatt.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak